Fraud Blocker

Coax CRF

Coax_CRF

Biotec Coax CRF

Behandlingar med Radiovågor + Chockvågor + ultraljud

Bäst på fett- & cellulitreducering samt hudåtstramning

COAX CRF använder de absolut senaste teknikerna (Radiovågor + Chockvågor + ultraljud) för att reducera fett och celluliter och åstadkomma en hudåtstramning.

Nu finns det även en applikator för frysning av fettceller som tillval.

Medical Systems har länge vetat om möjligheterna att kunna reducera kroppens fett, forma kroppen och förnya huden. COAX CRF är ett alternativ till fettsugning och kirurgi som håller i längden.

Det finns liknade system som dock är både dyrare och inte lika testade på marknaden som COAX CRF. Hör med oss först!

Den patenterade tekniken i Coax CRF använder sig dels av radiovågor, dels av kavitation för att nå ett optimalt resultat. Den kraftfulla synergin har möjlighet att penetrera långt ned i huden och påverkar såväl de djupare delarna av dermis som det subkuta fettlagret. Detta resulterar i både hudåtstramning och fettreducering.
Skillnaden mellan Coax CRF och andra system som använder radiovågor är dess många användningsområden. Genom att både arbeta med monopolära radiovågor och kavitation erhålls både en djup och ytlig uniform upphettning av huden. Värmen som levereras ned i huden åstadkommer en hudåtstramning samt dränerar cellerna (adipocyterna) på fett. Överhuden kyls hela tiden ned för att inga brännskador ska uppstå.
Behandling med kavitation lämpar sig särskilt vid större fettdepåer och celluliter av grad 3 och 4:a. Radiovågor används vid mindre celluliter (grad l och 2) och vid mindre fettdepåer. För att uppnå hudåtstramning på området används alltid radiovågor, även efter behandling med kavitation. Ofta behandlas området med båda energierna samtidigt.

  • Radiovågor:  1 – 7 MHz      Ultraljud :  40 till 50 KHz
  • Spänning:  220 VAC + / – 10%, 60 Hz
  • Kraftfull radiovågs generator på 350 watt
  • Pulslängd 1 – 10 sekunder eller kontinuerligt
  • Mått: 740 mm L x 560 mm P x 1360 mm H
  • Vikt: 70 kg