Fraud Blocker

Om Oss

Om Oss

Vilka är och vad gör vi?

Vår vision

Vårt mål är att du ska bli nöjd med resultaten av behandlingarna. Vi tycker att alla ska ha rätt till skönhet.
Vår filosofi är att erbjuda dig som kund en trygg och säker behandling, utförd av legitimerad personal.

Resultatet ska vara naturligt, vi vill förbättra och återskapa, inte förändra. En bra utförd behandling ser man inte exakt vad du gjort, man ser bara fräsch och pigg ut! Resultaten är tydliga, vi ger realistiska förväntningar och lägger ner lite extra tid på konsultationen för att skapa en trygg relation, samtidigt som vi ger dig information om behandlingen och dina förväntningar. Då blir du nöjd och kommer tillbaka – det är vår ambition.

Vi på Estetica Clinic är vana att utföra behandlingar med all utrustning vi säljer och kan därför ge direkt support vid frågor som rör behandlingar och rutiner.
Utrustning och produkter är certifierade och godkända av flera olika myndigheter och kontrollorgan.
Vårt huvudkontor och utbildningslokaler finns i centrala Uppsala.

Naturligt

Resultat

Gränsen mellan naturligt och konstgjort kan ibland vara väldigt tunn. Vi på Estetica Clinic arbetar i första hand med att nå ett så naturligt resultat som möjligt vid varje behandling.

Säkerhet

Utrustning

Estetica Clinic är ett dotterbolag till Medical Systems som säljer klinkutrustning. Vi har därför den unika möjligheten att jobba med noga utvalda produkter för att garantera säkra maskiner som vi använder vid behandlingar.

Välmående

Hälsa

Vårt mål är att du ska bli nöjd med resultaten av behandlingarna. Vi tycker att alla ska ha rätt till skönhet.

Bakgrundshistoria

Företaget startades år 2005 i Uppsala med kliniken Salong Dolce Vita. 2006 utökades varsamheten med maskinförsäljning (Medical Systems).
År 2015 öppnades en till klinik i Stockholm, Estetica Clinic, då belägen på St: Eriksplan. I dag finns vi på Birger Jarlsgatan 60 på Östermalm i Stockholm.

Medical Systems distribuerar högteknologisk utrustning för skönhetssalonger och kliniker. Systemen är av högsta kvalitet, vi kan erbjuda dig som kund den bästa servicen och säkra behandlingar. Vi utför därför regelbundet kvalitetskontroller på all vår utrustning. Vi är även distributörer av den medicinska hudvårdsserien Rejuve Cosmetics som är framställd och utvecklad av forskare och hudläkare på Biotec Italia. Alla produkter är dermatologiskt testade.
Med den utrustning och de produkter vi erbjuder kan vi erbjuda effektiva behandlingar.

15års erfarenhet

Långsiktigt

Vi har varit verksamma sedan 2005 i Uppsala med skönhet, sedan 2006 med maskinförsäljning. 2015 öppnades Estetica Clinic på Birger Jarlsgatan 60 i Stockholm.

Medicinsk hudvård

Rejuve Cosmetics

Distributör av hudvårdsserien Rejuve Cosmetics som är framställd och utvecklad av forskare och hudläkare på Biotec Italia.

Säkra behandlingar och legitimerad personal

Kliniken har behandlingsskadeförsäkring för att du som kund ska känna dig trygg när du kommer till oss. Samtlig personal är utbildad av läkare och laserspecialister på all utrustning. Vi har även tillgång till ansvariga läkare som kan ge råd och anvisningar när det krävs.

Detta innebär att det är en auktoriserad hudterapeut med en kvalitetssäkrad utbildning som kommer att ta hand om dig under behandlingen. Vår klinikansvariga Angelica är utbildad auktoriserad hudterapeut på Gilda Skolan i Stockholm. Innehar ett internationellt Cidecsodiplom. Medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

Hos oss träffar du även Daniel som främst är ansvarig för Medical Systems och utbildningar, samt försäljning av maskiner och utrustning.
Han har över 15års erfarenhet av branschen och är grundare och ägare av företaget.

Vi på kliniken

Angelica - Klinikchef

Angelica är ansvarig och driver kliniken med en stor passion för skönhet.
Att hjälpa varje kund och att alla ska känna sig väl omhändertagna är i stort fokus. Angelica är utbildad auktoriserad hudterapeut med en Cidesco examen från Gilda skolan i Stockholm.
Därefter vidareutbildad inom avancerade resultatinriktade behandlingar med över 10 års erfarenhet inom branschen.
Att kunna hjälpa andra och göra skillnad ligger henne varmt om hjärtat.

Kontakta mig

Rina

Tidigare klinikchef, har nu öppnat en egen salong i Marbella.
För er som vill besöka Rina i Spanien kan boka och nå henne genom att klicka på knappen nedanför!

Sweden Estetica Clinic
Puerto Banus, Marbella
Website: www.esteticasweden.es
Phone: +34 690 17 25 20

Besök Rina

SHR

SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar. Det innebär att medlemmarna har en gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och alla innehar behandlingsskadeförsäkring.

CIDESCO

CIDESCO’s Diplom är en världsomspännande och prestigefylld kvalificering för estetik och skönhetsbehandlingar. Cidesco har satt den internationella standarden sedan 1957.