Fraud Blocker

Konsultation

[ucaddon_uc_image_carousel_content_box title=”Konsultation” image=”10542″ btn_text=”” uc_fonts_data=”JTdCJTdE”]VmFyamUlMjBiZWhhbmRsaW5nJTIwaG9zJTIwb3NzJTIwaW5sZWRzJTIwbWVkJTIwZW4lMjBncnVuZGxpZyUyMGh1ZGFuYWx5cy4=[/ucaddon_uc_image_carousel_content_box]

Konsultation

Konsultationen är kostnadsfri vid bokning av behandling, eller köp av produkter. Det finns möjlighet att boka en konsultation på 25 minuter där du får en grundlig genomgång om vilka behandlingar, och produkter som passar dig. Du kan även välja konsultation mini på 15 minuter om du bara vill ha en snabb rådgivning innan du bokar behandling. Vi ber er komma utan makeup för att kunna nyttja tiden fullt ut.

Varje behandling hos oss inleds med en personlig konsultation där du och din hudterapeut går igenom vilka problem och önskemål du har, och vilka alternativ till lösningar som finns. En del problem kan lösas med en enstaka behandling, medan andra kräver en serie behandlingar för att ge bästa möjliga och långvariga resultat.

I samband med behandlingen får du också råd om hur du kan optimera resultatet av behandlingen genom att fortsätta hemma med lämpliga hudvårdsprodukter.

OBS! Vid rabatterande behandlingar och deals du redan köpt ingår konsultationen i din behandling och ska inte bokas separat!