Hudvård

Rejuve hudvård

Inspirerad av 20 års forskning! Rejuve är ett hudvårdmärke med medicinsk grund, utvecklat av hudläkare och forskare på Biotec Italia. Dermatologiskt testade produkter, skapade och tillverkade i Italien. En serie som verkar föryngrande, vitaliserande, återställande av hudens skönhet och hälsa. Rejuve Skin Care-produkter innehåller innovativa och mycket effektiva ingredienser för optimal effektivitet och hudhälsa.

Namnet Rejuve härstammar från ‘föryngring’ – omvändning av åldrande. Med föryngring och skönhet i åtanke syftar Rejuve Skin Care till att föryngra hudceller och vävnader, återställa ungdomligt utseende, förebygga åldrande och skapa varaktig skönhet.

Rejuve använder de finaste marina anti-aging-extrakten, kraftfulla antioxidanter, vitaminer, och kollagenstimulerande peptider samt skyddande och regenererande stamceller, hyaluronsyra med nano molekyler som tränger djupt ned i huden, samt andra näringsrika bioaktiva ämnen. Med hjälp av unik hudpenetrerande teknik som är utformad för att förbättra penetrationen av aktiva ämnen över hudbarriären, är Rejuve Skin Care-produkterna effektiva när det gäller att hantera vanliga hudproblem, torr hud, för tidigt åldrande, hyperpigmentering, akne, solskador, rosacea, linjer och rynkor. Rejuve säljs endast på utvalda kliniker som är certifierade.

Rejuve Skin Care – bibehåll en naturligt vacker och frisk hud länge!

Rejuve Interactive

Rejuve Interactive är en rad hudvårdsprodukter speciellt utformade för att blanda och matcha med andra Rejuve-serier eller andra märken av hudvårdsprodukter för att hantera specifika skönhets- och hudproblem.

Läs mer

Rejuve Essence

Rejuve Essence representerar aktiva, högkvalificerade ingredienser. Huvudingrediensen i denna serie är Malus Domestica stamceller (framtagna av ett sällsynt äpple 1800-talet).

Läs mer

Rejuve Aura

En produktserie skapad för torr och känslig hud, minimal risk för allergiska reaktioner. Innehåller allt du behöver och lite till för att förebygga och behandla känslig eller överansträngd hud.

Läs mer

Rejuve Harmonia

Personer med normal/kombinerad hud har vanligen en ökad aktivitet av talgkörtlarna i T-zonen (panna och näsa) och producerar överskott av talg (olja) och är därför mer mottagliga för tilltäppta porer på hudens yta och fläckar.

Läs mer

Rejuve Refine

Denna produktserie är speciellt utformad för fet och aknebenägen hud. En serie för att behandla problemhud. Balanserar huden, minskar inflammationer, acneutbrott och fet hud.

Läs mer

Rejuve Coroporal

Rejuve Corporal skapades med målet att ta hand om din hud, året om! För att upprätthålla en harmonisk silhuett och en elastisk hud har Corporal serien specifikt utvecklat produkter för varje estetiskt problem.

Läs mer