Fraud Blocker

Hudföryngring Händer

Hudföryngring händer

Se på dina händer, andra gör det.

Oftast ger en kombination av olika behandlingar ett optimalt resultat. Boka en konsultation så ser vi vilken behandling som lämpar sig bäst just för dig.

Ta bort pigmenteringar med IPL Laser

Huden på händerna är den vi exponerar mest, och där ålderstecken ofta blir synliga tidigt. Det går att få släta händer genom IPL-behandling. Huden slätas ut och solskador och pigmentförändringar tas bort på ett säkert och skonsamt sätt. Den IPL teknik vi använder har egenskaper som gör det möjligt att ta bort olika pigmentfläckar, förstärker elasticiteten stimulerar kollagenet, förbättrar hudstrukturen etc. Man får räkna med 1-3 behandlingar beroende på hur fläckarna ser ut . Läs mer om tekniken under IPL.

Vill du boka en behandling för IPL eller en konsultation BOKA HÄR

Fuktbehandling med CooLifting

Huden blir tunnare och torrare med åren. Det bildas små fina rynkor som kan vara problem för många. Med hjälp av CooLifting så återfuktas huden omedelbart genom ett djupgående serum som består av naturlig hyaluronsyra (naturligt fuktgivande ämne som binder vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt). Även hudens spänst förbättras genom att kollagenproduktionen ökar. Detta är en skonsam metod utan biverkningar med omedelbart resultat! Huden blir återfuktad och kvalitén förbättras direkt. Behandlingen är smärtfri och tar max 10 minuter.

AHA/Kemisk Peeling

Peeling tar bort de torra hudcellerna på ytan som gör att huden ser grå och trist ut. Går ned i huden och ger den nytt liv, så att huden blir fräsch och ungdomlig samt stimulerar till cellförnyelse. All hud mår bra av en professionell peeling. Din hud blir fräsch och får nytt liv. Vi anpassar styrkan till din hudtyp och dina behov. Läs mer om behandlingen Kemisk Peeling.

Vad går att behandla?

Exempel på vad vi kan behandla:

  • Pigmentfläckar
  • Torr hud
  • Fina linjer
  • Rynkor

Priser

Behandling Pris
IPL Laser Händer 2.000kr
CooLifting Händer 1.000kr
AHA/Kemisk Peeling Händer 1.000kr
Paketpris, 3 behandlingar 20%

Priserna gäller per behandling om ingenting annat anges.