Fraud Blocker

Fettfrysning

fettfrysning_header

Fettfrysning

Fettfrysning med Genesis Cryolipo Ice Extreme – Den senaste tekniken när det gäller fettreducering, toning och hudåtstramning !

Fettfrysning med Genesis Cryolipo Ice Extreme är en icke-invasiv metod för att reducera lokala fettdepåer utan påverkan på andra kroppsvävnader. Ett alternativ till fettsugning i många fall. Det är en mycket säker och även smärtfri metod. Efter en behandling minskar fettvalken med upp till 25 %. Resultatet är permanent men fettceller som är kvar på området kan fyllas på om man går upp i vikt.

Genesis Cryolipo Ice Extreme är en av de bästa maskinerna för fettfrysning eftersom maskinen har en mycket stabil kyla och fryser 360 grader vilket gör att effekten blir mycket bättre.

Den kombinerar även fettfrysningen med värme och även EMS vilket gör att behandlingen är unik.

Hur fungerar behandlingen?

Fettceller är känsligare för kyla än andra celler som exempelvis hudceller. Fettcellerna i behandlingsområdet kyls ner under noggrant kontrollerade former. Resultatet blir att fettcellerna dör genom så kallad apoptos, naturlig celldöd, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas alls. Precis som vid en kirurgisk fettsugning är resultatet permanent eftersom cellerna inte bara tömts på sitt innehåll, utan dessutom dött och under en period på 6-12 veckor rensas ur kroppen! Fettcellerna löser långsamt upp sig och innehållet som består av olika fettsyror läcker sakta ut och tas om hand av kroppens egna system som transporterar bort dem.

Patienter upplever märkbara och mätbara förändringar i målområdet. Fettreducering med frysning är en väl dokumenterad metod som verkligen ger utmärkta resultat.

Vad är Fettfrysning?

Vi på Estetica Clinic arbetar med Genesis Cryolipo Ice Extreme, som utmärker sig med att åstadkomma mycket bra resultat, 4 olika handstycken att välja mellan samt möjlighet att kunna behandla 2 områden samtidigt.

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingen tar 60 minuter.

Hur går behandlingen till?

Vi går igenom var vi ska behandla innan behandlingen, mäter, tar bilder samt fyller i en hälsodeklaration under konsultationstillfället.

En specialskyddsduk placeras på området för att förhindra förfrysningsskador och rätt handenhet väljs för det valda området som ska behandlas. Man ligger bekvämt i en behandlingssäng med filt om man önskar.

Själva behandlingen sker i 3 steg:

 1. Handenheten eller handenheterna appliceras på valt behandlingsområde. Handenheten värms upp till ca 42 grader Celcius i 3 minuter i kombination med EMS.
 2. Därefter kyls handenheten ned till 0 till -10 grader Celcius under ca 30 minuter i kombination med EMS.
 3. Behandlingen avslutas sedan med att handenheten värms upp till 42 grader Celcius under 3 minuter i kombination med EMS.

Gör fettfrysningen ont?

Fettfrysning med äldre maskiner där huden sugs upp i en applikator kan upplevas obehagliga och göra ont på grund av det kraftiga vakuum som används. Dessutom kan man få blåmärken.

Med Genesis CryoLipo Ice Extreme slipper du detta och det finns ingen risk för blåmärken. Däremot kan man uppleva lite obehag/smärta i de 5 första minuterna under nedkylningsfasen som sedan avtar.

Efter behandlingen kan huden kännas bortdomnad och lite stickande i fettvävnaderna där maskinen fryst fettcellerna som sedan ska transporteras ut från kroppen via ämnesomsättningen.

Vilka områden kan behandlas med
Genesis Cryolipo Ice Extreme ?

 • Mage
 • Kärlekshandtag
 • Lår/utsida/insida
 • Rygg
 • Höfter
 • Celluliter
 • Rumpa/stuss
 • Dubbelhaka

Hur många behandlingar behövs?

Vi rekommenderar att utföra maximum 1-4 behandlingar per område. Behandling på samma område kan utföras med 1 1/2 månaders mellanrum.

Eftervård

Efter behandlingen är det bra att dricka mycket vatten och gärna ta en längre promenad. Det är extra bra att kommande 4 veckor röra på sig extra mycket för att kicka igång ämnesomsättningen.

Biverkningar

Enligt de vetenskapliga studier som gjort inom fettreduktion med kyla eller fettfrysning finns det inga komplikationer eller långsiktiga riskerna med en cryolipolysis behandling. De frysta fettcellerna tas omhand på ett naturligt sätt av kroppens metabolism.

Det finns dock några vanliga biverkningar som tillfälliga domningar och blåmärken i det behandlade området. Vissa kan också uppleva en stickande känsla eller trånghet men dessa biverkningar sitter endast i någon dag.

Det kan förekomma en svullnadskänsla i halsen efter behandling under hakan. Denna biverkning är tillfällig och försvinner normalt inom några dagar eller veckor.

Kontraindikationer

Du kan inte behandlas om du har någon av följande diagnoser.

 

 • Raynadus sjukdom
 • Graviditet
 • Nyopererad , bör vänta 1 år
 • Inopererad medicinskenhet på området som ska behandlas
 • Stark känslighet mot kyla
 • Hepatit C / Hiv
 • Cancer sjuka
 • Diabetes typ 1 bör ha läkarintyg däremot typ 2 och 3 går bra att behandlas

Priser

Behandling Pris
Kärlekshandtag 4.000kr
Bak eller framsida lår 4.000kr
Rumpa 4.000kr
Mage 4.000kr
Insida lår 4.000kr
Armar 4.000kr
Dubbelhaka 4.000kr
Paketpris 25% vid köp av 4st

Boka din behandling redan idag!