Fraud Blocker

EMS-RF Shape Extreme

Electro Sculpt Extreme HIFEM

Vad är en EMS RF Shape Extreme vs EMSCULPT behandling?

Electro Sculpting är en revolutionerande icke-invasiv behandling för kroppsskulptering eller body sculpting som det också kallas. Tekniken bygger på EMSculpt från BTL Industries som ursprungligen introducerade HIFEM inom elektromagnetisk muskelstimulering.

Den använder HIFEM teknik (Hög Intensitet Fokuserad ElektroMagnetisk energi) för att framkalla kraftfulla muskelsammandragningar i det behandlade området. Tekniken sänder fokuserade elektromagnetiska pulser djupt in i musklerna. Det resulterar i en stimulering där endast en behandling på 30 minuter motsvarar 20 000 situps.

Vår maskin motsvarar teknologin och ger samma effektiva resultat. Behandlingen erbjuder dubbla fördelar – den bygger muskler och ger en fettförbränning, helt utan kirurgi. EMS (ElektroMagnestisk Stimulering) ger en starkare, fastare kropp på ett icke-invasivt sätt. Det kan hjälpa dig att tömma fettceller och bygga muskler på en och samma gång!

Vad är HIFEM?

HIFEM står för High Intensity Focused Electro Magnetic och är en patenterad teknik som utvecklats de senaste åren inom medicinsk teknik. Den bygger på att generera elektromagnetiska pulsvågor med extremt hög intensitet, upp till 100% av den maximala muskelkapaciteten.

Dessa fokuserade HIFEM-pulser kan tränga ca 3 cm ned under huden för att nå muskelvävnaden i målområdet. Pulserna skickas i korta burst-sekvenser med hög frekvens för att framkalla supramuskulära kontraktioner i djupet av musklerna.

Eftersom HIFEM-pulserna når ner till musklernas djupare strukturer så aktiveras fler muskelfibrer än vad som är möjligt med frivillig anspänning. Detta ger en maximal muskelstimulering och ett effektivt träningspass som annars är svårt att uppnå genom traditionell träning.

Många vill ha en mer skulpterad och definierad kropp, men tycker det är utmanande att få tillräcklig effekt genom traditionell träning. Nu finns det en innovativ metod som både bränner fett och bygger muskler, helt utan operation med vår EMS-RF Shape Extreme.

På endast 30 minuter kan man uppnå fitnessresultat som normalt skulle kräva tusentals repetitioner. Optimala resultat nås bäst med upprepade EMS RF sessioner över tid.

Redan efter några sessioner ser man hur teknologin fungerar för att minska fettlager och öka muskelvolym. EMS levererar en fastare, mer definierad och skulpterad kropp utan operation.

Nå nya mål med EMS-RF Shape Extreme behandlingen

Tränar du regelbundet med situps eller squats, men upplever att resultaten väntar på sig? Önskar du strama upp magmusklerna, din rumpa efter en graviditet eller vill du skulptera kroppen utan kirurgi? Oavsett dina mål kan EMS-RF Shape Extreme hjälpa dig nå dina drömresultat snabbare och enklare eftersom du bränner fett och bygger muskler.

EMS-RF Shape Extreme är den senaste utvecklingen inom EMS (Elektromagnetisk MuskelStimulering) som bygger vidare på den revolutionerande och extremt effektiva HIFEM-tekniken. Den stimulerar till att öka muskelmassan genom extrem kontraktion samtidigt som blodcirkulationen ökar, vilket gynnar den dagliga träningen.

En behandlingskur på 4 tillfällen med EMS-RF Shape Extreme ger i genomsnitt 30% minskning av underhudsfett och 25% ökning av muskelvolym i det behandlade området. Detta ger dig möjlighet att effektivt skulptera kroppen på ett icke-kirurgiskt sätt.

En personlig och skräddarsydd behandling

Innan varje EMS RF behandling bokas en kostnadsfri konsultation med en behandlingsterapeut, för att du ska få ut det bästa av besöket. Tillsammans går vi igenom dina mål, eventuella kontraindikationer samt vilka områden du önskar behandla. Vi tar oss tid att lyssna och skräddarsyr en plan utifrån just dina behov. Det vanligaste är att man gör 4-6 behandlingar för att uppnå önskade resultat och varje session tar endast 30 minuter.

Under själva behandlingen fästs de bekväma EMS RF-applikatorerna fast på huden med hjälp av medicinska resårband. Därefter appliceras skonsamma pulser som får muskelfibrer att dra sig samman. Många upplever en behaglig trötthet i den behandlade muskeln efter en behandling med EMS. Ju fler gånger man genomgår behandlingen, desto tydligare blir resultaten när musklerna växer. Hela processen är smärtfri och bekväm.

Forma och strama upp med EMS

EMS-RF Shape Extreme passar utmärkt som komplement för dig som redan tränar regelbundet men behöver ett lyft för att ta dig till nästa nivå. Har du hamnat på en träningsplatå, vill optimera din fettförbränning eller strama upp magmusklerna efter graviditet kan behandlingen hjälpa dig uppnå bättre resultat.

De kraftfulla muskelkontraktionerna bidrar till att bygga upp muskeln samtidigt som blodcirkulationen ökar, vilket gör det till ett effektivt sätt att boosta din nuvarande träning. Många upplever även en bättre hållning när bålstyrkan förbättras.

Oavsett dina mål skräddarsyr vi en personlig behandlingsplan för just dina behov. Boka ett kostnadsfritt samtal med oss så berättar vi mer!

Vilka områden kan jag behandla?

 • Mage
 • Rumpa
 • Lår
 • Biceps
 • Triceps
 • Vader

Före & Efterbilder

EMSculpt
EmSculpt
EMSculpt
EMSculpt

Resultat du kan se och känna

Många upplever synliga resultat redan efter ett par dagar med Electro Sculpt Extreme i form av fastare och slankare hud. Den fulla effekten visar sig vanligtvis efter några veckor då muskelvolymen ökat. För långvariga resultat rekommenderar vi en kur om flera behandlingar.

En stor fördel är att ingen återhämtningstid krävs efteråt. Du kan enkelt genomföra behandlingen på lunchen och sedan återgå direkt till dina vanliga aktiviteter. Många kunder uppskattar att det är enkelt att passa in i vardagen.

Kontakta oss så berättar vi mer om när du kan förvänta dig se och känna resultatet av Electro Sculpt Extreme. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation innan behandling.

Kontraindikationer
Avlägsna eventuella klädesplagg mellan applikator och hud vid behandling med RF och HIFEM. Om endast HIFEM används kan man ha kläder under applikatorn.

 

 • Bilnycklar, kreditkort kan avmagnetiseras så avlägsna dessa vid behandling
 • Elektroniska implantat (pacemaker, inopererad defibrillator/hjärtstartare (ICD), neurostimulatorer)
 • Metall implantat
 • Inopererad pump som ger en automatisk dos av smärtstillande till ryggmärgen
 • Tumörer/Cancer. Onormala cellförändringar, benigna eller elakartade maligma tumörer.
 • Låg lungkapacitet
 • Muskelskada
 • Hjärt och kärlsjukdomar
 • Svårighet att känna temperaturskillnader på kroppen eller smärta
 • Akuta inflammationer
 • Feber
 • Smittsam hudsjukdom
 • Graviditet, vänta 6 -8 veckor efter födsel innan en GENESIS EM SCULPT Extreme behandling. Under tiden man ger bröstmjölk bör man unvika NEOSCULPT behandlingar.
 • Menstruation
 • Graves sjukdom (autoimmun sjukdom som påverkar thyroid körteln)
 • Hemorragi (Läckage av blod från blodkärl)
 • Empyom (infekterad pleural effusion, ansamling av överflödig vätska mellan lager av pleura utanför lungorna). De flesta empyom är resultatet av akuta bakteriella fall av lunginflammation eller bölder.
 • Symptom som tyder på blodförgiftning
 • Systematiska eller lokala infektioner som tuberkulos eller osteomyelit (infektion i skelletet)

Priser

BehandlingPris
En behandling, ett område:
Två applikatorer
 4 000kr
En behandling, två områden:
Fyra applikatorer
 8 000kr
En kur, två behandlingar:
(Två områden per behandling)
 12 000kr – Paketpris 25% Rabatt