Derma Fusion 3D

Derma Fusion 3D

Introduktion

Vad är Derma Fusion 3D?

Derma Fusion 3D använder sig av den senaste Jet – tekniken för att slussa ned substanser djupt ner i hudens mellersta lager Dermis, utan injektion! Utan nålar och med ett högt tryck finfördelas serumet innan det skjuts ned i huden med en hastighet av 450 m / sekund. Vätskan fördelas jämnt över huden med hjälp av en patenterad jet-teknologi ner i dermis, ett tryck för att hudens barriär skall tillåta igenomsläpp av substans. Infusion-trycket möjliggör absorption av de renaste, högkvalitativa kliniskt beprövade ingredienserna, ämnen som hyaluronsyra, kollagen etc. för att tränga igenom huden.
Behandlingen har till syfte att ge näring, syre och fukt till nya hudceller. Behandlingen gör det möjligt för hudens cellmembran att tillfälligt öppnas upp och absorbera de vitala näringsämnena som ingår i varje aktiv ingrediens.

Varför ska du välja NCTF?

Med tiden kan vårt stressiga liv bli synligt i vårt ansikte. Huden förlorar sin vitalitet, flexibilitet och de första rynkorna uppträder. Huden består av flera hudlager och med åldern börjar de djupare lagren förlora sina vitala ämnen som hyaluronsyra och kollagen. De skador som sker i hudens djupare lager visar sig på hudens yta genom torr hud, försämrad hudton och fina linjer som i sin tur leder till ett åldrat utseende.

NCTF 135 och NCTF 135HA -är en vitaliserande lösning som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden. Även vävnaden repareras genom att man påverkar hudens cellförnyelse, samt förbättrar blodcirkulationen. Med denna produkt kan huden binda upp till 30 gånger av sin volym i vatten. FILORGA laboratorium grundades 1978 av Michel Tordjman, en fransk läkare utbildad inom estetisk medicin och cellbiologi. Han utvecklade hyaluronfillern och är mannen bakom NCTF. Behandlingen är helt smärtfri och du slipper nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken som ofta kan uppstå med andra injektioner. Ingen risk för infektion, och aktiva substanser fördelas mycket jämt ned i huden. När du för ned vitaminer direkt i huden med Dermafusion ger du vävnaderna precis vad de behöver, där de behöver det. Det blir alltid ett naturligt resultat. Metoden har kraftigt ökat i popularitet eftersom den ger så bra och synliga effekter. Du kan behandla ansikte, hals, dekolletage och händer.

Viktigt att minnas är att effekterna inte visar sig genast utan behöver lite tid för att komma igång. Vi rekommenderar en kur på minst 4–5 behandlingar med 2–3 veckors mellanrum, sedan påfyllning 3–4 ggr per år. För bästa effekt och resultat rekommenderas en AHA peeling, microdermabrasion eller nanonålar i samband med behandlingen för att förbereda huden och effektivisera resultatet. Rådgör med oss under din konsultation, alla personer är olika och vi kommer tillsammans att ta fram en behandlingsplan lämpad efter just dig. Vid en Derma Fusion-behandling repareras skadad hud, kollagen återbildas och linjer fylls ut.

 1. Anti-age och rynkreducerande
 2. Återfuktande intensivkur och toning av hud
 3. Stimulerar till nybildning av Kollagen och Elastin.
 4. Nedslussning på djupet av aktiva substanser till hudens mellersta lager dermis, utan behov av injektion.

En unik revitaliserande vitamincocktail

Vetenskapligt bevisat:

Anti-aging, cellulär biostimulering
+90% anti-radikalt skydd – cellulärt skydd
+147% Fibroblast tillväxt – stimulering
+256% kollagen tillväxt – återskapande
+366% elastas aktivitet – Förnyelse

Förbättring av hudens struktur
+72% minskning av fina linjer & rynkor
+103% förbättring av hudton
+132% förbättrad återfuktning
+144% förbättrad ljusstyrka

12 vitaminer (A, B, C, E) som stimulerar livsviktiga funktioner i cellerna
23 aminosyror som ökar protein produktionen (elastin, kollagen)
6 enzymer som skapar en biokemisk reaktion i vävnaden
5 nukleinsyror som aktiverar cellulär kommunikation
6 mineraler som förebygger mineralbrist
1 anti-oxidant som stoppar fria radikaler

Vad går att behandla?

Exempel på vad vi kan behandla:

 • Hela ansiktet
 • Hals & dekolletage
 • Händer

Att tänka på

Efter behandlingen kan rodnad förekomma, men det brukar försvinna samma dag. I vissa fall kan man få mikroskorpor som brukar läka inom 1-2 dagar. För en del med väldigt dålig läkeförmåga kan det ta längre tid innan eventuell rödhet försvinner.

Kontraindikationer:

 • Gravida kvinnor
 • Pacemaker
 • Hudförtunnande medicin
 • Hudsjukdom (aktiv herpes, psoriasis m.m)
 • Keloida ärr
 • Cancer
 • Aktiva infektioner i kroppen

Priser

Behandling Pris
En behandling:  1.500kr
4st behandlingar:  5.000kr

Priserna gäller per behandling om ingenting annat anges.